Logg inn

Møt sørafrikanske enslige

Vurder dine mulige partnere gratis
Tilgang til avanserte funksjoner for å sende meldinger
Pålitelig nettsted støttet av Cupid Media
Submission for Lovely Life US

Kevin
Standardmedlem
Sist aktiv: over 12 måneder siden

44 Honolulu, Hawaii, USA

Mann / Skilt / ID: 369720

Søker Kvinne 40 - 60 bor innenfor 100 kms av Honolulu, Hawaii, USA For: Romanse / Dating, Langsiktig Forhold

Sist aktiv: over 12 måneder siden

Hurtig Oversikt

Kevin

Han ser etter

Utdanning:

Yrkesrettet utdanning
Bachelorgrad,Mastergrad,PhD eller Doktorgrad

Har barn:

Ja – lever ikke hjemme
Hvilkensomhelst

Drikkevaner:

Drikker
Hvilkensomhelst

Røyker:

Røyker ikke
Røyker ikke

Religion:

Ingen svar
Hvilkensomhelst

Yrke:

Konstruksjon / Kjøp og salg
Hvilkensomhelst

Medlems Oversikt

Divorced. 49 with older sons. Seeking my best half. Best friend. Lover. And future wife. Hard working business man. Provider. Affectionate and Loving.
Divorced. 49 with older sons. Seeking my best half. Best friend. Lover. And future wife. Hard working business man. Provider. Affectionate and Loving.

Søker

The 1% left in this world. Almost impossible. Id rather live alone for the rest of my life than meet the other 99%. Giving, submissive and loyal for lifetime.
The 1% left in this world. Almost impossible. Id rather live alone for the rest of my life than meet the other 99%. Giving, submissive and loyal for lifetime.

Mer om meg

Kevin

Han ser etter

Grunnleggende

Kjønn:
Mann
Kvinne
Alder:
Av personvernshensyn beskrives alder unøyaktig, men innenfor +/- 2 uker
44
40 - 60
Bor i:
Honolulu, Hawaii, USA
innen 100 kms fra Honolulu, Hawaii, USA
Omplassere:
Ikke villig til omplassering
Hvilkensomhelst

Utseende

Hårfarge:
Skallet / Barbert
Hvilkensomhelst
Øyenfarge:
Brun
Hvilkensomhelst
Høyde:
5'11" (181 cm)
Hvilkensomhelst
Vekt:
99 kg (218 lb)
Hvilkensomhelst
Kropps type:
Gjennomsnittlig
Hvilkensomhelst
Etnisitet:
Sydhavs øy beboer
Hvilkensomhelst
Kroppskunst:
Tatovering
Hvilkensomhelst
Utseende:
Gjennomsnittlig
Hvilkensomhelst

Livsstil

Drikkevaner:
Drikker
Hvilkensomhelst
Røyker:
Røyker ikke
Røyker ikke
Sivil status:
Skilt
Hvilkensomhelst
Har barn:
Ja – lever ikke hjemme
Hvilkensomhelst
Antall barn:
2
Hvilkensomhelst
Eldste barn:
16
Hvilkensomhelst
Yngste barn:
14
Hvilkensomhelst
Vil du ha (flere) barn:
Usikker
Hvilkensomhelst
Har kjæledyr:
Ingen kjeledyr
Hvilkensomhelst
Yrke:
Konstruksjon / Kjøp og salg
Hvilkensomhelst
Jobb status:
Fulltid
Hvilkensomhelst
Inntekt:
$240,001 - $600,000 USD
Hvilkensomhelst
Bo situasjon:
Lever Alene
Hvilkensomhelst

Bakgrunn / Kulturelle verdier

Nasjonalitet:
USA
Hvilkensomhelst
Utdanning:
Yrkesrettet utdanning
Bachelorgrad,Mastergrad,PhD eller Doktorgrad
Språk talt:
Engelsk
Hvilkensomhelst
Religion:
Ingen svar
Hvilkensomhelst
Stjernetegn:
Vet ikke
Hvilkensomhelst

Hobbyer og interesser

Underholdning:

Strand / parker, Familie, Gartneri / Landskap, Hjemme Fiksing, Karaoke / Syng med, Musikk(Se på), Filmer / Kino, Nyheter / Politikk, Teater, Reising, Frivillighetsarbeid

Mat:

Amerikansk, Grilling, Sjømat, Italiensk, Kinesisk / Dim Sum, Japansk / Sushi Spansk, Deli, Vegetariasnk / Organsik, Gatekjøkken Mat / Pizza, Mexikansk, Vietnamesisk

Musikk:

Alternativt, Klassisk / Opera, Country / Danseband, Jazz / Blues, Metal, Pop, Rap, Religiøs, R'n'B / Hip Hop, Rock, Myk Rock

Sport:

Aerobic, Basketball, Båt / Seiling, Bowling, Kroppsbygging, Boksing, Kano / Kajakk, Sykling, Dart, Fisking, Golf, Gym / Vekt trening, Gymnastikk, Gå tur, Jakt / skyting, Jogging / Løping, Kampsport, Biljard, Dykking / Snorkling, Surfing, Svømming, Volleyball, Gå

Mer om meg

Favoritt Film:

Grease

Favoritt Mat:

Japanese, American, Hawaiian, Italian, Sandwiches

Klesstil:

Casual. Im from Hawaii

Humor:

Weird

Hobbyer og Interesser:

I enjoy exercising and traveling.

Har reist til/i:

I have been to Japan. Hong Kong. Indonesia. Thailand. Philippines. Singapore. Vietnam. American Samoa. Guam. And many US States.

Kulturell Tilpassing:

Very open to other cultures.

Romantikk er:

Sleeping and @!$%$&

Min Perfekte Match er:

Not bossy or lazy, accomplished and honorable

Sikkerhetstips - Beskytt ditt passord

Bruk aldri et passord som er lett å gjette. Hvis ditt passord er lett å gjette bytt det snarest ved å klikke på bytt passord lenken på medlems meny siden. ALDRI del passordet ditt med noen under noen omstedigheter. Hvis noen spør om ditt passord, rapporter dem snarest ved å klikke på rapporter missbruk ikonet på deres profil.